sunnuntai 27. elokuuta 2017

Vaihdokas

Moi! Tän kirjan on kirjoittanu Elena Mady. En oikeen osaa selittää joten kirjoitan pienen pätkän kirjan takakannesta. Näin se menee: Nuori nainen herää hohdokkaan Alex -Sara- Winterin kehossa. Hän on vierailija, vaihdokas, aave-elämästä joka päättyi liian varhain. Sitten vielä toinen pätkä: Vaihdokas on tarina ulkokuoren alle haudatusta salaisuudesta. Eli ulkoapäin Alex näyttää samalta, mutta sisältä hän on "eri ihminen". Tälläisia "olentoja" kutsutaan hyppääjiksi. Se tarkoittaa että ne jotka ovat kuolleet "liian aikaisin" saavat uuden mahdollisuuden elää. 
Pidin tästä kirjasta todella paljon. Suosittelen todella paljon. Tässä oli paljon jännitystä.
Kiitos kun luit!
Pian tulee vielä toinen kirja, joka mun on pitän julkasta jo aika kauan sitten. 😄
Tällä on 2 jatko-osaa: Varjo (ilmestynyt) ja  Varjelija (ei ainakaan vielä ilmestynyt)

keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kuin perhosen tanssi

Moikka! Päätin ottaa tavoitteeksi että julkaisen kirjabloggauksen ainakin kerran kuussa. Yritän onnistua🙂 No niin, nyt asiaan. Tän kirjan päähenkilö on Reetta. Reetan äiti on kuollut vähän aikaa sitten. Reetta ei ole nähnyt isäänsä ikinä sillä hänen vanhempansa erosivat kun hän oli todella pieni. Äidin kuoleman jälkeen hän on asunut hetken isovanhemmillaan. He olivat kuitenkin mummin kanssa todenneet että Reetan kannattaa muuttaa Noisioon kummitätinsä Nooran luokse, sillä hän ja mummi ottivat yhteen yhdestä jos toisestakin asiasta. Noora pitää ratsastus-leirejä, hänellä on oma talli. Nooralla on Lissu koira. Se on niinsanottu "talon ilopilleri". Tallissa auttelee Miska. Hän asuu vuokralaisena Nooran kodin yläkerrassa. Reetta tutustuu myös muihin ihmisiin, heidän nimensä saat tietää vain lukemalla kirjan!!

Moikka💙 

Ps. Jos pidit ja haluat lukea lisää niin kannattaa lukea jatko-osat: Kuin hattaraa söisi & Kuin ruusuilla tanssi!!💖

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

GEEK GIRL- Matalalentoa mallitaivaalla

Moi! Tää kirja kertoo 15-vuotiaasta tytöstä, jonka nimi on Harriet Manners. Hän rakastaa matikkaa, fysiikkaa ja kaikkea missä joutuu käyttämään aivoja. Harriet pukeutuu melkein mihin tahansa vaatteeseen,(esim. Nalle Puh-puserot) eikä hän voisi vähempää välittää muodista taikka tyylistä. Harrietin paras ystävä Natalie on kuitenkin toista maata, hän rakastaa muotia ja aikoo isona malliksi. Eräänä päivänä Natalie kiskoo Harrietin mukaansa muotimessuille. Kun Harriet ja Natalie pääsivät perille, Natalie katosi jonnekkin. Harriet päätti aikansa kuluksi tutkia kojuja. Sitten hän mokan jonka hän tietää muistavansa lopun ikäänsä. Mikä pahinta vieras ihminen auttaa hänet pois ja haluaa ottaa kuvia. Hän oli kykyjenetsiä. Sitten vielä Natalie tulee paikalle ja tajuaa tilanteen.
Säilyykö ystävyys ja tuleeko Harrietista malli??

Moikka!!

Ps. Jos pidit kirjoista Noidan peili ja Hirviön sydän, niin suosittelen kirjaa nimeltä Petetty sielu. Se on pienestä merenneidosta Ursulan tarina. (En halunnut blogata sitä, koska siitä olisi tullut liian samanlainen kuin edellä mainittujen kirjojen arvostelu.)