tiistai 27. syyskuuta 2016

Totuus Tarusta. Täydellisen mokaamisen jalo taito

Moi, nyt luin kirjan nimeltä Totuus Tarusta, Täydellisen mokaamisen jalo taito. Sen on kirjoittanu Sari Luhtanen. Kirja kertoo Tarusta. Taru harrastaa urheilua. Hän pitää kuulantyönnöstä. Reunassa olevat kampaukset ovat hänen luomuksiaan. 
Elämä olisi täydellistä jos peikko ei tulisi ja pilaisi hyviä hetkiä ja Angelaa ei olisi olemassa. Tarulla on 2 parasta ystävää Aino ja Ilmo. Eräänä päivänä Tarun luokalle tulee uusi poika Roni. Taru ihastuu. Valitettavasti myös Angela on kiinnostunut. Onko Roni kuitenkaan ystävien unohtamisen arvoinen??

Kirjoitukseni tästä kirjasta ei ollut ainakaan omasta mielestäni hirveän hyvä. Itse kirja on todella todella todella paljon parempi. Suosittelen lukemaan!!

Moikka!!

torstai 22. syyskuuta 2016

Lumoleipomo 2, Ripaus taikaa

Moi taas! Oon lukenu tän kirjan aika monta kertaa tahdoin blogata tän koska tää oli mielestäni tosi hyvä kirja. Tän on kirjoittanu sama henkilö joka on kirjoittanut sen toisen Lumoleipomon! =b
No joka tapauksessa, Aloitetaan! Rosma  on haastanut ("paholaisen") Laila-tädin maailman kuuluisimpaan ja arvostetuimpaan leivonta-kilpailuun. Tämä kilpailu järjestetään Pariisissa. Sen nimi on Gala des Gâteaux Grands. Sitä tuomaroi todella hyvä ranskalainen kokki Jean-Pirre Jeanpirre. Laila ja Rosma tekevät sopimuksen, jos Rosma voittaa Lumolan suvussa kulkenut keittokirja tulee takaisin heille. Mutta jos Rosma häviää hän tai hänen perheensä ei ikinä yritä saada kirjaa. Tämän jälkeen he syövät peruttamattomuus pullaa, se tarkoittaa että kumpikaan ei voi enää perua sanojaan. Pelissä on kovat panokset. Selviääkö Rosma?

Lue & Selvitä!!

Päivitän taas=D_________Moikka!!!_____________

perjantai 16. syyskuuta 2016

Kirsikka-sydän

Hei! Nyt luin kirjan nimeltä Kirsikka-sydän. Tän on kirjoittanut Cathy Cassidy. Tää kirja kertoo Cherry Costellosta. Cherry ja hänen isänsä asuvat kahdestaan Glasgow-nimisessä paikassa. Eräänä päivänä isä kertoo Chrerrylle uutisen! He muuttavat Somersetiin isän vanhan taidekoulu- ystävän luokse.... Tanberryjen perheeseen kuuluu Charlotte (äiti) Honey, Summer, Skye ja Coco Tanberry. Isä ja Charlotte haluaisivat perustaa yhdessä perheen. Kaikille muille se on jotenkin kuin unelmien täyttymys, paitsi Honeylle. Hän uskoo edelleen että että hänen oma isänsä Greg tahtoo tulla takaisin. (Mikä ei tietenkään ole totta sillä Greg ei välitä perheestään pätkän vertaa). Todella kauan ennen tätä Charlotte ja Greg erosivat. Honey ei pidä ollenkaan Cherrysta eikä tämän isästä Paddysta ja yrittää tehdä heidän elämänsä mahdollisimman vaikeaksi.

Miten Cherrylle ja Paddylle käy? 

Pidin tästä kirjasta paljon ja suosittelen lukemaan!!

Jatko-osat oikeassa järjestyksessä: Vaahtokarkkitaivas, Kesäunelma, Kookoskaramelli, Hunajanmakea & Onnenkeksi.

maanantai 5. syyskuuta 2016

Muotimatkaaja-Titanicin kannella

Moi taas! Tää kirja minkä aion nyt blogata oli ainakin omasta mielestäni hyvä. Kirjan on kirjoittanut Bianca Turetsky. Tää kertoo 12 vuotiaasta Louise Lambertista. Hän rakastaa vintage-vaatteita ja keräilee niitä. Eräänä päivänä Louise saa postissa kutsun Vintage-vaate myyntiin. Kutsussa lukee että sitä ei saa luovuttaa toiselle. Launtaina Louise sitten menee vintage-vaate myyntiin. Hänen mukaansa tulee hänen paras ystävänsä Brooke. Brooke päästetään mukaan koska hän on Louisen mukana. Louise tutkii kauppaa ja huomaa kaapin. Kaapin nurkassa ihanan vaaleanpunaisen ja kimaltelevan mekon. Hän haluaa sovittaa sitä. Kaupan omistajat Marla ja Glenda näyttävät kiistelevän asiasta. Miksi? Louise saa luvan sovittaa haluamaansa mekkoa. Kun hän on pukenut sen päälleen hän.... Pyörtyy. Herätessään hän on laivan kannella! Miten kaikki tapahtui ja miten Louise pääsee pois?

 Toivon että tää kiinnostaa. Tässä on aika paljon faktaa, mutta myös paljon tarinaa. Kannattaa lukea jos pidät Vintagesta tai muodista. Myös jos Titanicin tarina kiehtoo tämä on sinulle juuri oikea kirja, tämä sopii myös sinulle jota tämä kirja vähänkään kiinnostaa!

Moikka!

lauantai 3. syyskuuta 2016

Sori vaan, se on totuus

Hei! Tän kirjan on kirjoittanu Katariina Romppainen. Kirja kertoo 13 vuotiaasta Senjasta. Senja on valehdellut ystävilleen kodistaan ja perheestään, koska huonomaineinen vuokralähiö Koilaakso ja Köyhä yksinhuoltajaäiti hävettävät. Isästään Senja ei tiedä muuta kuin nimen, hänellä on myös vanha valokuva isästä. Eräänä päivänä äiti pamauttaa pommin! Hän lähtee norjaan töihin joksikin aikaa. Yksin. Äiti kertoo hänen menevän isän puoleisten sukulaisten luokse. Senja on onnesta soikeana. Isän puoleiset sukulaiset asuvat hunajakylässä! ( Hunajakylä on arvostettu ja kallis asuma-alue). Kirja kuvaa myös tarkasti sitä millaista on olla köyhä nuori, kun shoppailu, kalliit älypuhelimet ja ulkomaanmatkat ovat koulukavereille itsestäänselvyyksiä. Kirja saa myös ymmärtämään rehellisyyden merkityksen.

Pidin kirjasta kovasti. Suosittelen lukemaan jos näytti edes kiinnostavalta!! =) 

torstai 1. syyskuuta 2016

Kirja, jota kukaan ei koskaan lukenut

Moi! En oo päivittäny tätä blogia tosi pitkään aikaan. No nyt kuitekin päivitän ja lupaan että lähi-aikoina tulee toinenkin kirja. Tän on kirjoittanu Hanna Kauppinen. Tää kirja kertoo Milasta. Tytöstä joka rakastaa kirjoja. Mila asuu antikvariaateissa, kantaa omaisuuttaan olkalaukussa ja hengittää kirjapölyä. Eräänä päivänä kaupunkiin avataan uusi kirjakauppa. Mila löytää tiedon lapusta jossa lukee näin: Hector H:n Tarinataivas

Käytettyjä ja uusia kirjoja sekä paperitarvikkeita ja joulukuusia.

(Liikkeessämme asuu kahdeksan vaaratonta koiraa ja yksi erittäin epäkohtelias aasi)
                             Seipääntie 1
         (Se isompi rakennus pienempi on talli).
Mila kiinnostuu. Hän alkaa käydä kaupassa ja myöhemmin hänelle alkaa selvitä talon salaisuudet. Kaikki on hyvin kunnes Hra Kunnas tulee uhkaamaan kaupungin rauhaa. Hän löytää noituutta juuri sieltä mistä haluaa.

Oli kiva taas blogata=D

Heippa!